KOCAELİ / KANDIRA - Kefken Şehit Oğuz Kır Ortaokulu

Kefken Şehit Oğuz Kır Ortaokulu

Kefken Köyü Kefken Şehit Oğuz Kır Ortaokulu Kandıra/KOCAELİ
Vizyon
Kefken İlköğretim Okulu olarak vizyonumuz; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Demokratik hak ve hürriyetlere saygılı, Bilim ve teknolojinin gereğine inanmış, Bağımsız düşünce yeteneğine sahip, Kendini ifade edebilen Çevresi ile iyi iletişim kurabilen, İnsancıl, paylaşımcı, kişilikli, Toplumsal sorumluluk bilincine sahip Bilinçli, özgüvenli, planlı, çalışkan, sanatsever Çevreye duyarlı, üretken,araştırmacı, bilgiye ulaşabilen, Evrensel düşünen, insan haklarına saygılı bireyler yetiştirebilmek
Misyon
Kefken İlköğretim Okulu olarak misyonumuz; Türk Milli Eğitimi’nin amacı doğrultusunda, Atatürkçü düşünceye sahip, Sevgi, saygı ve güven ortamı içerisinde, Çevresine ve ülkesine karşı sorumluluklarının bilincinde, Araştıran, sorgulayan, gelişime açık, Bilimselliğe önem veren, Toplumun beklentilerine ayak uyduracak, Ülkemizi geleceğe taşıyacak, Dürüst, çalışkan, kendisine güvenen bireyler yetiştirmektir.
09.00-15.25
Doğal Gaz
Ulaşım
Öğrenci ulaşımı servis ile sağlanmaktadır. Öğretmen ulaşımı genellikle kendi imkanlarıyla sağlanmaktadır.
Okulumuza taşımalı öğrenciler servis ile gelmektedir.
Kefken Köyü
İl merkezine 60 km ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.